Home » Wie zijn wij

Over Elektricien-gids.be

Het vinden van de juiste elektricien kan soms lastig zijn. Om deze reden is Elektricien-gids.be opgericht. Elektricien-gids.be maakt het namelijk een stuk makkelijker om een elektricien bij jou in de buurt te vinden. Op deze website vind je een overzicht van alle elektriciens in Vlaanderen. Aan de hand van de gratis offerteservice vind je gemakkelijk en snel een elektricien bij jou in de buurt. Door een elektricien bij jou in de buurt te kiezen bespaar je ook nog eens op de kosten.

Elektricien-gids.be biedt niet alleen een gratis offerteservice aan, ook zijn er artikelen die vinden die informatie geven over elektriciens, de werkzaamheden en de kosten.

14.781+ elektriciens

Ruim 14.000 bedrijven te vinden via het platform Elektricien-gids.be

150+ recensies

Meer dan 150 recensies door bezoekers over lokale elektriciens

12.218 offertes

Ruim 12.218 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesStappenplan voor het vergelijken van offertes

Via Elektricien-gids.be kun je makkelijk offertes van verschillende elektriciens aanvragen, dit gratis en zonder verplichtingen. Aan de hand van de informatie uit de offerteaanvraag zoeken wij een aantal bedrijven uit die bij jou passen. Hieronder lees je in een handig stappenplan precies hoe de offerteaanvraag werkt.

Stap 1. Offerteformulier invullen

Vul het offerteformulier in en geef een duidelijke omschrijving van je opdracht.

Stap 2. Je ontvangt 5 offertes

Ons serviceteam gaat voor je op zoek naar elektriciens bij jou in de regio. Je ontvangt maximaal 5 offertes van elektriciens bij jou in de regio.

Stap 3. Jij gaat vergelijken

Nu is het aan jou om de offertes te gaan vergelijken. Let op de prijzen, garantie en de voorwaarden van het bedrijf.

Stap 4. Kies de beste aanbieding

Maak een keuze voor een geschikte elektricien bij jou in de buurt en bespaar tot wel 40% op de totaal kosten.

Gratis offertes vergelijken!


Elektricien-gids.be – wie zijn wij?

Elektricien-gids.be is opgericht in 2018. Het doel van de website is het verzamelen van alle elektriciens uit Vlaanderen in 1 handige bedrijvengids. Zo maken we de zoektocht naar een goede en betrouwbare elektricien een stuk makkelijker en sneller. Door het offerteformulier in te vullen brengen wij de klant en het bedrijf met elkaar in contact. De website dient niet alleen als vergelijkingsplatform, maar ook als waardevolle bron met informatie over de kosten en werkzaamheden van een elektricien.

We helpen niet alleen de klant, we helpen ook de betreffende bedrijven met het vergoten van hun online vindbaarheid. Ben jij een elektricienbedrijf en wil jij je online vindbaarheid vergroten door opgenomen te worden op Elektricien-gids.be? Meld je dan nu aan via deze link.

Onze missie

Onze missie bestaat uit drie verschillende onderdelen:

  • De zoektocht naar een geschikte elektricien in Vlaanderen makkelijker maken.
  • De online vindbaarheid van elektriciens vergroten.
  • De websitebezoekers voorzien van waardevolle en relevante informatie om de zoektocht compleet te maken.

Waar komt onze informatie vandaan?

De informatie die is te vinden op Elektricien-gids.be komt voort uit jarenlange ervaring in de elektriciensbranche en de nauwe samenwerking met de elektriciensbedrijven. Het team bestaat uit 5 tekstschrijvers en een serviceteam, die als geen ander weten welke informatie waardevol is voor onze websitebezoekers.

Het serviceteam heeft alle bedrijven in de gids handmatig geselecteerd. Niet elke bedrijf is daarom aangesloten bij het platform Elektricien-gids.be. Het serviceteam zorgt ervoor dat de websitebezoeker wordt gekoppeld aan een betrouwbare elektricien.

De voordelen van Elektricien-gids.be

Elektricien-gids.be is een schakel tussen de klant en de vakspecialist. Wij zorgen er voor dat je vijf gratis offertes ontvangt van elektriciens bij jou uit de regio. Wat zijn de voordelen van Elektricien-gids.be?

  • Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten
  • Vind een betrouwbare en goede elektricien bij jou in de buurt
  • We zijn constant bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze dienstverlening.

Hoe kan ik contact opnemen met Elektricien-gids.be?